Invattur Cabecera 2
Desayunos INVAT.TUR

Desdejunis Invat.tur

"Desdejunis Invat.tur" es un projecte que pretén generar un forum de debat a través de la participació de profesionals pioners en àmbits relacionats amb la gestió turística i, ací, apropar als nostres empresaris i profesionals turistics a diferents realitats del sector.

Al mateix temps es preten que els empresaris i profesionals tinguen un acces i contacte directe amb els experts especializats en cada materia de debat, amb el fi de coneixer i posar en marxa noves estrategies i ferramentes per a la gestió turistica i, per ahí, per a la millora de la competitivitat turística. Els "Desdejunis Invat.tur" consisteixen en una sesió de unes 2 hores de duració, en la que el profesional expert exposa i analitza una temática i posteriorment interactua i debat amb els participants.

Seguix-nos també, @_invattur / #desayunosinvattur

Programación

Programació

2017

El CEO de BeOnPrice, Rubén Sánchez, donarà les pautes de Com incrementar la rendibilitat en el sector hoteler gràcies al Big Data en un Desayuno Invat·tur, que se celebra el 23 de març en el saló d’actes de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques de Benidorm.
Desayuno Beonprice(val)

2017

· Marzo: Qué es un influencer y qué papel juega en el marketing online son dos preguntas que encontrarán respuesta en el próximo Desayuno Invat·tur que tendrá lugar el 15 de marzo a las diez de la mañana. Tras la exposición, a cargo del CEO de Brandmanic Luis Soldevila, se presentará una herramienta de gestión para campañas 360º.

 

Desayuno Brandmanicbueno

 

Síguenos en Facebook
Síguenos en Twitter