Invattur Cabecera 2
Eventos
07

Aula de Gastronomia i Ciència: La Tecnologia de la Xocolata

Publicat per admin el 07 November 2017

20171107_Tecnologia del chocolate VALAmb l’objectiu de facilitar el coneixement de la tecnologia que ajude a explicar i comprendre els fenòmens i reaccions físic-químiques de la xocolata i oferir així la possibilitat d’innovar; el pròxim 7 de novembre, el Laboratori de Cuina d’Invattur organitza aquesta jornada protagonitzada per l’expert en fleca i brioixeria Juan José Padilla Torres.

  • Data del event: 07/11/2017 a las 9:45 h
  • Lloc: Invat·tur. Paseo de Tolls, s/n, 03502 Benidorm (Alicante)
Síguenos en Facebook
Síguenos en Twitter

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies