Invattur Cabecera 2
Eventos
13

Clausura de la II edició del Curs d’Expert en Cuina Tecnològica

Publicat per admin el 13 October 2015

Dimarts que ve 13 d’octubre a les 10 h tindrà lloc la clausura de la II edició del Curs d’Expert en Cuina Tecnològica, i el lliurament de diplomes als alumnes. En el transcurs de l’acte, la periodista gastronòmica Ángeles Ruiz, intervindrà amb la conferència: “Sabors tradicionals per a la innovació culinària”.  Per a assistir a l’acte serà necessari inscriure’s a través de l’email:  labcuina_invattur@gva.es

  • Data del event: 13/10/2015 a las 10 h
  • Lloc: Invat·tur
  • Duració: 3 h    /    Tema: #labcuina, cocineros tecnológicos, curso experto universitario   /   
Más información
Síguenos en Facebook
Síguenos en Twitter

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies