Invattur Cabecera 2
Eventos
08

Cuina Molecular i Química Culinària

Publicat per admin el 08 March 2017

Jornada organitzada pel Laboratori de Cuina d’Invattur dedicada a la cuina molecular en la qual el cuiner Kisko García del Restaurant Choco de Córdoba (1 estrella Michelín), explicarà els processos físics i químics que es produeixen durant l’elaboració d’una recepta. Tindrà lloc el 8 de març a partir de les 9:45 h en Invattur. Inscripcions gratuïtes a través de la web d’Invattur.

 

cmqc_va

 

  • Data del event: 08/03/2017 a las 9:45 h
  • Lloc: Invat.tur. Paseo Tolls, nº2. Benidorm
  • Duració: 2 h    /    Tema: cocina molecular, química culinaria, laboratorio de cocina Invattur, kisko garcia   /   
Apuntate ahora

Recuerda que debes iniciar sesión primero y luego apuntarte al evento desde aquí.

Síguenos en Facebook
Síguenos en Twitter

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies