Invattur Cabecera 2
Eventos
03

Cuina Tecnològica – Aula de gastronomia i ciència amb David Ariza i Àngel Carbonell

Publicat per admin el 03 May 2018

Els pròxims 3 i 4 de maig, l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) acull una activitat de Cuina tecnològica – Aula de gastronomia i ciència, a càrrec del freeland cook, David Ariza, i el catedràtic de Tecnologia dels Aliments de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, sobre el diplotaxis erucoides, més conegut com el wasabi mediterrani.

 

Explicació científica, tastos, receptes, anàlisis, aplicacions i propietats, tot de la mà de dues dels millors especialistes en la matèria.

 

Les inscripcions es realitzen a través la web d’Invat·tur des de la pàgina del propi esdeveniment. Però és necessari estar registrat.

201805_Aula David Ariza VAL

 

  • Data del event: 03/05/2018 a las 9:30 h
  • Lloc: Invat·tur Paseo Tolls, 2 - 03502 Benidorm
  • Duració: 2 días    /    Tema: Cocina tecnologica, David Ariza, Ángel Carbonell, wasabi mediterraneo, diplotaxis erucoides,   /   
Apuntate ahora

Recuerda que debes iniciar sesión primero y luego apuntarte al evento desde aquí.

Síguenos en Facebook
Síguenos en Twitter

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies