Invattur Cabecera 2
Eventos
20

Cuina Tecnològica – Aula de Gastronomia i Ciència: El procés creatiu de Fierro

Publicat per admin el 20 May 2019

El procés creatiu de Fierro és el títol de l’aula de Gastronomia i Ciència que imparteixen els xefs Germán Carrizo i Carito Lourenço en el Laboratori de Cuina tecnològica d’Invattur, el dilluns 20 de maig.

 

Carrizo i Lourenço, caps de cuina del Restaurant Fierro de València, mostraran el procés creatiu i d’inspiració de la seua cuina, tot açò a través de la creació d’un plat dissenyat a partir de productes de temporada i descobrint tot el que comporta aqueixa elaboració: tècniques, conceptes, textures i ingredients.
 

Inscripcions: invattur@gva.es
 

Accés al programa
 

20190509_Fierro

  • Data del event: 20/05/2019 a las 9:30 h
  • Lloc: Invat·tur Paseo Tolls, 2 - 03502 Benidorm
  • Duració: 4 horas    /    Tema: Restaurante Fierro, cocina creativa, aula de gastronomía,   /   
Más información
Síguenos en Facebook
Síguenos en Twitter

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies