Invattur Cabecera 2
Eventos
19

Estratègies de màrqueting gastronòmic per a augmentar vendes

Publicat per admin el 19 November 2018

urisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el Consell de Cambres CV i en el marc de l’estratègia CreaTurisme, ha organitzat una Jornada de Competitivitat Turística dirigida a les empreses i emprenedors de turisme gastronòmic i hostaleria; així com agents locals i qualsevol interessat en la millora empresarial del seu negoci en este sector.

 

Es tracta d’una jornada-taller, amb una sessió pràctica sobre estratègies de màrqueting gastronòmic per a augmentar les vendes i l’art d’innovar en la gestió del restaurant, ferramentes de comunicació i gestió de producte turístic. El taller estarà impartit per Erika Silva, especialista en gestió hotelera i màrqueting gastronòmic.

 

Està previst realitzar tres edicions de la jornada. Adjuntem els programes:

 

Taller pràctic per a empreses d’hostaleria i turisme gastronòmic. “Estratègies de màrqueting gastronòmic per a augmentar les vendes”

 

·       Alicante, 19 NOV 2018, Cámara Alicante. INSCRIPCIÓN PROGRAMA – V2

 

·       València, 26 NOV 2018, Cámara Valencia. INSCRIPCIÓN PROGRAMA – V2

 

·       Xàtiva, 28 NOV 2018, Casa de la Cultura. INSCRIPCIÓN PROGRAMA

 

emgv_va_01

 

  • Data del event: 19/11/2018
  • Lloc:
  • Duració:
Más información
Síguenos en Facebook
Síguenos en Twitter

Este sitio web utiliza cookies. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies